Skip to main content

Frivillige

Frivillig hos Nepal 2010 (DK)

Som frivillig hos Nepal 2010 kan du være med til at gøre en meget stor forskel ved at blive ambassadør for os, bl.a. lave opsøgende arbejde i dit lokalområde, hos forretninger og på virksomheder eller du kan holde foredrag ved at “underholde” på skoler, i foreninger etc. om Nepal 2010's arbejde.

Rekruttering af støtter og medlemmer, er en vigtig del af arbejdet som frivillig.

Bag alle vores kampagner er drivkraften stadig vores slogan:

“Gør gadebørn til glade børn”

 

Freya 38

Frivillige der ønsker at rejse til Nepal

Der er ganske få betingelser der skal være opfyldt for, at kunne blive frivillig på en skole eller på et børnehjem for Nepal 2010, disse er i korte træk:

1. Gyldigt medlemskab

2. Man betaler selv sin flybillet (tur-retur), forsikring, vaccinationer, Visa samt udfylder en børneattest via Politiets hjemmeside eller på viste link; https://nepal2010.dk/dokumenter/pulikationer/Boerneattest.pdf 

3. Du sørger selv for mad og lommepenge, dog vil man ofte blive tilbudt måltider i forbindelse med opholdet på skoler og børnehjem.

Vi er behjælpelige med indlogering til rimelige priser, hvis man ønsker dette, og vi arrangerer også gerne afhentning i lufthavnen for at hjælpe dig på vej til rette sted, man betaler dog selv transporten til og fra de skoler/børnehjem man skal opholde sig på. Det samme gælder hvis indlogeringen er et andet sted end der hvor man hjælper/arbejder.

Man vil få tilknyttet en person, man altid kan kontakte mht. praktiske spørgsmål og for generelle informationer under sit ophold. 

Nepal 2010 opkræver ikke gebyrer for at være frivillig i Nepal, man skal betragte dette som en service vi yder til vores medlemmer. Vi formidler alene kontakten mellem skoler, børnehjem og andre institutioner og har ikke ansvaret for andet. Således er det klogt at tegne sig en rejsehjælpsforsikring i tilfælde af bl.a. alvorlig sygdom under opholdet.

Ved spørgsmål om at være frivillig i Nepal, kontakt venligst formanden for yderligere informationer.

MOBILEPAY

mobilepay nepal

Donationer/betalinger modtages på MobilePay nr.: 87 35 33

Ved betaling af medlemsskab via MobilePay oplys venligst de 4 første ciffer af dit nr. og gerne din e-mail.

 

BANK

Ved overførelse på under 200 DKK benyt venligst reg.nr. 7780 konto nr. 194 2010

Ved overførelser på over 200 DKK benyt venligst reg.nr. 7780 konto nr. 190 4119

NB. Ønskes fradragsretten udnyttet skal CPR./CVR-nr. oplyses ved indbetalingen

PAYPAL

Donér 100 DKK

 


Donér 500 DKK

 


Donér 300 DKK

 


Valgfrit beløb pr. måned!